Rounders Poker Lounge

Unde? Rounders Poker Lounge Cluj-Napoca este cel mai mare și mai elegant club de poker live din Transilvania și unul dintre cele mai apreciate cluburi din întreaga țară. Este primul local legal de aceste gen deschis în Cluj-Napoca, chiar în inima orașului, la etajul 4 al celebrului Magazin Central.

Fiind poziționat ultracentral și oferind servicii de cea mai înaltă calitate, Rounders Poker este locul de întâlnire al tuturor jucătorilor de poker din Cluj-Napoca și nu numai.

Ce? La Rounders Poker Lounge punem accent pe eleganță, calitate și profesionalism în tot ceea ce facem.

Clubul dispune de o suprafață foarte generoasă și de o priveliște panoramică superbă asupra orașului. Capacitatea este de 120 de locuri la cele 12 mese de turneu ale clubului, rezultând deseori evenimente extrem de interesante cu mulți participanți la joc.

Rounders vă pune de asemenea la dispoziție un salon VIP cu o masă separata de cash games pentru jocurile high-stakes.

Pentru jucătorii de cash clubul dispune de 5 mese la care se poate juca în fiecare seară.

Barul, zona de lounge, zona de internet, recepția, garderoba, precum și terasa sunt doar câteva dintre numeroasele elemente ale clubului care fac mai plăcută o seară de poker la Rounders Poker Lounge.

Cand? Clubul este deschis în fiecare zi între orele 16:00 și 08:00, cu turnee începând de la ora 17:00 și 20:00 în funcție de programul zilnic. Mesele de cash se deschid de obicei la ora 20:00.

Pe lângă turneele și jocurile de cash obișnuite, Rounders organizează periodic evenimente extrem de interesante: sateliți pentru turneele mari, turnee cu buy-in mare, poker events, jocuri de Omaha și jocuri de high-stakes în salonul VIP.

Zona de turnee vă așteaptă cu nu mai puțin de 12 mese de joc perfect amplasate într-un open-space generos vezi detalii si poze.

Zona de jocuri cash dispune de 5 mese amplasate astfel încât să creeze o atmosferă intimă și plăcută jucătorilor. Una dintre mesele de cash poate fi oricând transformată în masă de fumători la cererea clienților vezi detalii si poze.

Zona VIP este o cameră separată de sala Rounders, de o eleganță deosebită, unde se organizează jocuri de cash high-stakes vezi detalii si poze.

Zona de online le oferă clienților posibilitatea de a juca poker online sau de a se destinde navigând gratuit pe internet la calculatoarele puse la dispoziție de către club sau la propriile laptopuri vezi detalii si poze.

Zona de lounge și bar completează experiența plăcută pe care v-o oferă clubul oferindu-vă un loc unde puteți să vă relaxați în compania prietenilor, discutând despre poker și savurând o băutură vezi detalii si poze