Jocuri Cash

În fiecare seară la Rounders Poker Lounge se joacă cash games.

Mesele se deschid de obicei între orele 19:00 și 20:00 în funcție de ziua săptămânii și de turneele care au loc în acea zi.

Avem disponibile 5 mese de cash-games în sală și o masă in salonul VIP. La cerere, masa numarul 7 poate fi transformată în masă pentru fumători.

Avem disponibile toate mizele, de la cele mai mici și până la high-stakes, de obicei fiind deschise 2 mese de 1/2 lei, 1 masă de 2/5 lei și una de 5/10 lei în salonul VIP.

Pentru high-stakes și jocuri începând de la mizele 5/10 lei se fac rezervări în salonul VIP. Rezervările se pot face telefonic, prin SMS sau prin mesaj pe pagina de FB a Rounders Poker Lounge (http://www.facebook.com/RoundersPokerLounge)

Organizăm atât jocuri de Texas Hold-Em cât și jocuri de Pot Limit Omaha.

O seară sau două pe săptămână dedicam studenților, pe care îi invităm la Cash Game Students Only – miză de 1/1 Lei, Buy-in 50 lei. Așezarea la mese se face doar pe baza carnetului de student.

La jocurile de cash practicăm unele din cele mai mici rake-uri din țară dintre cluburile legale de poker. Vezi aici rake-urile practicate!