Rounders’ tournament revenge

La masa de poker, cu cat sunt mai aproape de intrarea in bani, cu atat presiunea ce o simt jucatorii e mai mare. Si cum pentru multi dintre jucatori, gustul cel mai amar e atunci cand sunt eliminati chiar inainte de a intra in premii, Rounders ofera acestora sansa revansei prin atribuirea unor vouchere valorice conform regulamentului de mai jos:

Regulament promotie “Rounders’ Tournament Revenge”

In perioada 5 august – 15 septembrie 2014, in cadrul fiecarui turneu(cu exceptia turneelor de tip freeroll) desfasurat in Rounders Poker Lounge – Cluj-Napoca, organizatorul ofera, pe langa premiile standard, un numar de vouchere valorice.
Voucherele pot fi folosite pentru inregistrarea la startul unor turnee anutate in cadrul locatiei.
Voucherele nu pot avea o valoare mai mare de 50 lei/jucator si vor fi acordate unui numar de jucatori, in functie de pozitia pe care o ocupa acestia in clasamentul turneului.
Nu vor primi vouchere jucatorii care intra in bani la turneul respectiv. Se vor premia pozitiile din clasament incepand cu jucatorul “bubble”(cel mai bine clasat dintre cei ce nu intra in bani) in jos.
Locurile premiate cu vouchere si valoarea fiecarui voucher vor fi anuntate in momentul incheierii perioadei de inregistrare, a rebuy-urilor si a addon-urilor.
Voucherele sunt nominale si nu sunt transmisibile.
Voucherele nu pot fi rascumparate in bani.
Voucherele pot fi folosite doar o singura data si vor putea fi utilizate doar pentru intrarea la turneul specificat pe voucher. Valabilitatea voucherelor nu poate fi prelungita.
Voucherul nu poate fi folosit decat in momentul inscrierii in turneu sau pentru optiunea de re-entry sau second chance, daca acestea sunt disponibile in cadrul turneului respectiv. Voucherul nu poate fi folosit in cadrul perioadei de rebuy sau add-on.
Prin nefolosirea voucherului in cadrul turneului pentru care acesta este emis, detinatorul voucherului este de acord ca voucherul isi pierde valabilitatea.
Voucherele oferite in cadrul acestei promotii nu influenteaza in niciun fel fondul de premiere si nici structura de premiere. Sumele alocate pentru vouchere fac parte dintr-un fond special alocat in cadrul aceste promotii.
Conducerea Rounders Poker Lounge isi rezerva dreptul de a prelungi si de a modifica datele si perioada de valabilitate a prezentei promotii fara o notificare prealabila.